Ugasena adresa mikikg.wordpress.com!

Iz totalno nerazumljivih razloga i ne najavljeno, stara adresa http://mikikg.wordpress.com je danas ugasena (suspendovana) od strane WordPress-a! Navodno, razlog je krsenje njihove polise. Iako mislim da je ovaj dogadjaj automatski “trigerovan” on strane sistema koji je prepoznao nekakve “promotivne” linkove u sadrzaju i posle nekoliko sati cekanja na odgovor od podrske koja se jos uvek nija javila, bio sam prinudjen da se “sklonim” sa tih servera i pokrenem ovaj blog na drugom mestu sa novom web adresom YU3MA.NET.

Kao sto sre moze videti, kompletan tekstualni sadrzaj je sacuvan ali su se pojedine slike “zagubile” i tek mi predstoji da to sve rucno popravim.

U svakom slucaju, ovaj sajt / blog ce nastaviti sa radom na novoj adresi 🙂 A WordPress i njihov besplatni hosting, caoooo …

UPDATE:
Posle vise sati cekanja, napokon se javio support sa izvinjenjem oko nastalog problema.
Razlog je bio (kao sto sam predpostavio) anti-spam sistem koji je linkove u clanku oko prepravke DVB-T tunera smatrao kao SPAM i momentalno suspendovao sajt. Manuelnom revizijom su ipak ustanovili da je sve po propisu u reaktivirali sajt ponovo!

Posto ne zelim vise da dodjem u slicnu situaciju, blog na adresi http://mikikg.wordpress.com ce ostati kao arhiva dok ce moja aktivnost da se premesti na novu adresu http://yu3ma.net koja se pokrece na mojim serverima i u privatnoj reziji 🙂
Molim vas da updejtujete vase bookmarke i postavite YU3MA.NET

Hvala svima na podrsci!

73 de YU3MA